Schooltijden

Vanaf 1 augustus 2020 hanteren wij het 5 gelijke dagen model. Dit betekent dat onze kinderen iedere dag van 8.20 uur tot 13.50 uur naar school gaan. 

Op school komen

Iedere ochtend gaat het hek 15 minuten voor aanvangstijd open. Vanaf dat moment is er ook toezicht op het schoolplein. Kinderen kunnen vanaf 8.10 uur naar binnen, maar mogen, als zij dat willen, ook nog even spelen op het plein. Om 8.15 uur gaat de bel en gaan alle kinderen naar binnen, zodat alle lessen om 8.20 uur kunnen starten.

Naar huis gaan

Om 13.50 uur gaan de kinderen naar huis. Kinderen die zelfstandig naar huis gaan, verlaten het plein via het hek aan de achterkant van de school. 
Leerlingen die met het leerlingenvervoer naar huis gaan, verzamelen zich bij hun eigen bushalte op het plein. De buschauffeur haalt de kinderen op bij deze bushalte en neemt de kinderen mee naar de bus. 
Kinderen die door hun ouders worden opgehaald, wachten bij de eigen leerkracht op een vaste plek op het schoolplein. U kunt uw kind dan bij de leerkracht ophalen. 

Pauzes

De kinderen eten en drinken twee keer per dag met de eigen leerkracht in de klas. In de ochtend eten we alleen groente of fruit. Ook gaan de kinderen twee keer per dag een kwartier buiten spelen. 
Cookie instellingen